Hokken

De Foto,s van de hokken, de eerste foto geeft het jongenhok(links van de deur) en rechts het verblijf van de weduwnaars. De tweede foto laat het hokje zien waarin in 2022 met 10 weduwduivinnen word gevlogen. Op de 3e foto ziet u Theo met achter zich het weduwnaars hok en voor zich het  weduwduivinnenhok..

De eerste foto laat de weduwnaars met hun duivin zien en een kijkje in het hok, op de tweede foto ziet u een ander overzicht bij de weduwnaars met de warmteplaat voor de kweek bij vorst en de eerste koude vluchten.

Hier ziet u de jongen bij de eerste stappen uit hun hok, eerst angstig maar als de eerste dappere jongen gaan komen ze er toch allen achteraan. Op de 2e foto ziet u het duivinnenhokje met ren, vanuit dit hok vliegen in 2022 10 duivinnen.

Nieuwe zitjes, het is even wennen 32 stuks, meer jongen is in dit hok niet wenselijk.

De gespeende jongen gaan vanaf dag 18 met de duivinnen naar het jongenhok,waar ze door de duivinnen goed worden bijgevoerd.

Hierboven Broer Piet met Nico Leuven voor de hokken van Piet tijdens een hokbezoek. Hier zitten ook enige kwekers in samenkweek

Hierboven de duivinnen in bad in de spoetnik, het is nummertje trekken.

Hokbezoek van scouting jeugd een leuke aanrader voor eenieder. De jeugd vind het prachtig